Verstappen Hongarije : Lewis Hamilton pakt de leiding terug na nieuwe tegenvaller ... : Max verstappen verloor tijdens de opwarmronde op het natte wegdek de controle over zijn auto en raakte de muur.

Verstappen Hongarije : Lewis Hamilton pakt de leiding terug na nieuwe tegenvaller ... : Max verstappen verloor tijdens de opwarmronde op het natte wegdek de controle over zijn auto en raakte de muur.. Verstappen maakt zich geen zorgen na 'moeizame' vrijdag in hongarije. De nederlander zal in hongarije uit zijn op sportieve revanche. Max verstappen kende een zeer teleurstellende grand prix van hongarije. Verstappen zal vrijdag tijdens de eerste trainingsdag voor de grote prijs van hongarije op de hungaroring de motor uitgebreid gaan testen. Ja, dat sowieso, zegt max.

Jos verstappen 3th @ hungarian grand prix 1994. Het moment met de media zal plaatsvinden op donderdag 29 juli aan het einde van de middag. Het was lewis hamilton geweest die eerder op zaterdag de snelste tijd had gereden tijdens de laatste vrije training, maar. De warmte gaat een rol spelen, zeker als er geen regen neer komt, want aangezien het circuit zich in een vallei bevindt, is het er ook nog. Het is de laatste race voor de zomerstop en de eerste race sinds de crash van max verstappen.

Vettel gediskwalificeerd, Hamilton loopt verder uit op ...
Vettel gediskwalificeerd, Hamilton loopt verder uit op ... from cdn.nieuws.nl
Komend weekend wordt in hongarije de eerste helft van het seizoen afgerond. Aan max wordt gevraagd hoe hij de afgelopen twee weken beleefd heeft en of hij de crash van zich af heeft kunnen zetten. Lewis hamilton tekende voor de derde tijd en moest 0.167 toegeven op de. De nederlander stapte nog voordat de rb16b de garage in werd geduwd uit zijn auto, waaruit al op te maken viel dat hij verre van tevreden was met het geleverde materiaal. De vrijdag op de hungaroring in hongarije is niet al te gemakkelijk verlopen voor red bull racing en max verstappen. Kan me niet schelen als ik deze motor opblaas! De nederlander was echter niet tevreden met. Het moment met de media zal plaatsvinden op donderdag 29 juli aan het einde van de middag.

De limburger reed een tijd van 1:17.555 en is daarmee nipt sneller dan valtteri bottas en lewis hamilton.valtteri bottas noteert zijn snelste tijd op de harde band, terwijl verstappen op de zachtste compound naar zijn snelste tijd reed.

De vrijdag op de hungaroring in hongarije is niet al te gemakkelijk verlopen voor red bull racing en max verstappen. Het was niet de vraag of het ging regenen, maar wanneer. Verstappen gaat in hongarije voor revanche nadat hij twee weken geleden op silverstone in botsing kwam met lewis hamilton. De warmte gaat een rol spelen, zeker als er geen regen neer komt, want aangezien het circuit zich in een vallei bevindt, is het er ook nog. Jack rijdt mee met max in hongarije. De regen in hongarije is dan eindelijk gevallen. Verstappen's race in hongarije 2020: Esteban ocon heeft een knotsgekke grand prix van hongarije gewonnen. Max verstappen verloor tijdens de opwarmronde op het natte wegdek de controle over zijn auto en raakte de muur. Horner begrijpt onvrede verstappen en perez in hongarije. Max verstappen kende een zeer teleurstellende grand prix van hongarije. Lewis hamilton tekende voor de derde tijd en moest 0.167 toegeven op de. Ocon wint bizarre gp van hongarije, verstappen tiende na startcrash.

Het was lewis hamilton geweest die eerder op zaterdag de snelste tijd had gereden tijdens de laatste vrije training, maar. Ocon wint bizarre gp van hongarije, verstappen tiende na startcrash. Een uur voor de start van de race werd er vooral naar boven gekeken. Horner begrijpt onvrede verstappen en perez in hongarije. De warmte gaat een rol spelen, zeker als er geen regen neer komt, want aangezien het circuit zich in een vallei bevindt, is het er ook nog.

Tegenvaller Verstappen: nieuwe motor nodig vlak voor GP ...
Tegenvaller Verstappen: nieuwe motor nodig vlak voor GP ... from images0.persgroep.net
De limburger reed een tijd van 1:17.555 en is daarmee nipt sneller dan valtteri bottas en lewis hamilton.valtteri bottas noteert zijn snelste tijd op de harde band, terwijl verstappen op de zachtste compound naar zijn snelste tijd reed. De grand prix van hongarije in 2018 was er eentje waarin max verstappen de finish niet haalde. Jos verstappen 3th @ hungarian grand prix 1994. Check onze website en social med. Max verstappen is zondag tweede geworden in de gp van hongarije. Er zullen 70 rondjes worden gereden. Esteban ocon heeft een knotsgekke grand prix van hongarije gewonnen. Valtteri bottas heeft met een 1.17.012 de snelste tijd van de vrijdagmiddag neergezet.

Lewis hamilton en max verstappen completeerden de top drie.

Verstappen maakt zich geen zorgen na 'moeizame' vrijdag in hongarije. Daar werd de nederlander door zijn rivaal van de baan getikt. Max verstappen heeft de snelste tijd gereden tijdens de eerste vrije training in de grand prix van hongarije op de hungaroring. Lewis hamilton eindigde na een inhaalrace als derde, terwijl max verstappen met een gehavende red bull slechts tiende werd, nadat hij het slachtoffer was geworden van een startcrash die valtteri bottas had veroorzaakt. Verstappen kreeg na afloop van de kwalificatie in hongarije weer een vraag refererend naar dat incident, en dus liet de red. De nederlander stapte nog voordat de rb16b de garage in werd geduwd uit zijn auto, waaruit al op te maken viel dat hij verre van tevreden was met het geleverde materiaal. Verstappen gaat in hongarije voor revanche nadat hij twee weken geleden op silverstone in botsing kwam met lewis hamilton. Daarna beslist red bull of de krachtbron al dan niet. De grand prix van hongarije in 2018 was er eentje waarin max verstappen de finish niet haalde. Het is de laatste race voor de zomerstop en de eerste race sinds de crash van max verstappen. Max verstappen kende een zeer teleurstellende grand prix van hongarije. Het moment met de media zal plaatsvinden op donderdag 29 juli aan het einde van de middag. Twintig minuten was het zover, met als gevolg dat iedereen op.

De nederlander liep bij de start onherstelbare schade op door een fout van valtteri bottas en kwam zodoende niet verder dan de tiende stek. De regen in hongarije is dan eindelijk gevallen. Jos verstappen 3th @ hungarian grand prix 1994. De nederlander sloot de eerste vrije training nog af op de eerste positie, maar moest tijdens de tweede vrije training genoegen nemen met de derde plek. Wie zijn er gecrasht, wie racete fenomenaal en welke coureurs eindigden uiteindelijk op het podiu.

Lewis Hamilton pakt de leiding terug na nieuwe tegenvaller ...
Lewis Hamilton pakt de leiding terug na nieuwe tegenvaller ... from images.nrc.nl
Esteban ocon heeft een knotsgekke grand prix van hongarije gewonnen. Ocon wint bizarre gp van hongarije, verstappen tiende na startcrash. Het was niet de vraag of het ging regenen, maar wanneer. Alle hoogtepunten van de race op het circuit van hongarije. Een uur voor de start van de race werd er vooral naar boven gekeken. Valtteri bottas heeft met een 1.17.012 de snelste tijd van de vrijdagmiddag neergezet. Max verstappen heeft de snelste tijd gereden tijdens de eerste vrije training in de grand prix van hongarije op de hungaroring. De vrijdag op de hungaroring in hongarije is niet al te gemakkelijk verlopen voor red bull racing en max verstappen.

Daar werd de nederlander door zijn rivaal van de baan getikt.

Verstappen kreeg na afloop van de kwalificatie in hongarije weer een vraag refererend naar dat incident, en dus liet de red. Jos verstappen 3th @ hungarian grand prix 1994. <p>de donderdag voor de grand prix van hongarije is de aanrijding tussen lewis hamilton en max verstappen op silverstone nog steeds het gesprek van de dag. In dit artikel hebben we alle highlights van verstappen op de hungaroring op een rij gezet. Hamilton grijpt pole in hongarije, derde startplek verstappen. De nederlander was echter niet tevreden met. Een uur voor de start van de race werd er vooral naar boven gekeken. Dit zal hij doen op een circuit waar veel fans aanwezig zullen. Verstappen heeft het zwaar op bloedhete hungaroring. De lengte van het circuit is 4,4 kilometer en de snelste rondetijd die er ooit gereden is, is 1:16.627. De limburger reed een tijd van 1:17.555 en is daarmee nipt sneller dan valtteri bottas en lewis hamilton.valtteri bottas noteert zijn snelste tijd op de harde band, terwijl verstappen op de zachtste compound naar zijn snelste tijd reed. De nederlander zal in hongarije uit zijn op sportieve revanche. Max verstappen kende een zeer teleurstellende grand prix van hongarije.